Algemene Voorwaarden

Door het akkoord gaan met onze Algemene Voorwaarden is er een overeenkomst tussen ons en jou als klant tot stand gekomen. Als je vragen hebt over onze voorwaarden, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Artikel 1    Webshop
1.1.    GoudmetHout is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) en draagt haar wettelijke bijdrage af aan de Belastingdienst. Op onze website kun je ons KvK- en BTW-nummer vinden. Je vindt daar ook onze contactgegevens.
1.2.    Onze webshop www.goudmethout.nl is voorzien van een SSL-Certificaat waarmee wij je persoonlijke gegevens zo goed mogelijk proberen te beschermen. Meer informatie vind je in de privacyverklaring.
1.3.    Laat ons weten als een product niet aan je verwachtingen voldoet. Wij staan je graag te woord.

Artikel 2    Bedenktijd
2.1.    Na de aankoopdatum heb je 14 dagen tijd om – als je dat wilt – het product aan ons terug te sturen. Je betaalt dan zelf de verzendkosten. Als je een retourlabel via goudmethout.nl aanmaakt zijn de kosten 6.95. Wij storten in dit geval het aankoopbedrag minus retourkosten binnen vijf werkdagen terug. Het is ook mogelijk het product terug te brengen of een andere verzendmethode te gebruiken. In dat geval zullen we het aankoopbedrag terugstorten.
2.2.    Als je een product terug stuurt, doe dat dan in de originele verpakking (mét de bevestigingsmaterialen). Dan komt het product onbeschadigd bij ons aan. 

Artikel 3    Overeenkomst
3.1.    De overeenkomst tussen de webwinkel en klant is definitief als je hebt aangegeven akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en de bestelling hebt geplaatst.
3.2.    Na de aankoop ontvang je direct een bevestiging van je aankoop per e- mail. 
3.3.    Voor maatwerk bestellingen sturen wij factuur. Als deze factuur is betaald, verzenden wij jouw maatwerkproduct(en). 
3.4.    Wij streven ernaar om je bestelling binnen drie werkdagen te verzenden. Gewijzigde levertijden bij maatwerk melden wij zo spoedig mogelijk. 
3.6.    De levering van producten in het buitenland kan langer duren dan levering in Nederland.

Artikel 4    Prijs
4.1.    Onze prijzen zijn altijd inclusief BTW. Bij het plaatsen van je bestelling zie je het totaalbedrag op de aankooppagina van de webshop.
4.2.    De prijs die bij het product op de website wordt vermeld, kan niet wijzigen tijdens je aankoop. Je betaalt het bedrag dat zichtbaar is bij het product en wat per e-mail aan je bevestigd wordt zodra je je bestelling hebt geplaatst.
4.2.    Wanneer je een product koopt tijdens een periode waarin geen actie geldt, kom je achteraf niet in aanmerking voor korting.

Artikel 5    Klachten en garantie
5.1.    Klachten over de bezorging meld je zo snel mogelijk per e-mail aan ons. Wij nemen dan contact op met de bezorger. 
5.2.    Wij garanderen dat het product voldoet aan de vermelde specificaties en aan redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid. Als het product van hout is, dan kan sprake zijn van natuurlijke afwijkingen, zoals noesten, scheurtjes, vlekjes en lichte kromming. Deze afwijkingen kunnen net als de kleur van het product door weersomstandigheden veranderen. Afwerkingen met beits of lak kunnen dit proces vertragen maar niet voorkomen.
5.3.    Klachten over het product meld je altijd binnen zeven dagen na ontvangst per e-mail aan ons. Beschrijf je klacht zo specifiek mogelijk. Binnen drie werkdagen krijg je van ons een reactie. 

Artikel 6 Aansprakelijkheid

6.1 Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor het deugdelijk monteren van al onze producten en de schade die hieruit kan voortvloeien op mens en omgeving. Ook zijn wij niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van tablet, smartphone of andere elektrische apparaten, al dan niet aangesloten op netstroom, in bad of in andere vochtige omstandigheden. Nadrukkelijk waarschuwen wij bij de verkoop van De Slimme Badplank hier voldoende op te letten. 

6.2 Wij zijn niet aansprakelijk voor schade die kan ontstaan aan mens en omgeving alsmede het gevolg van slijtage van montage- en/of houtonderdelen. Wij adviseren daarom deze onderdelen met enige regelmaat te controleren. 

Als je akkoord gaat met onze Algemene Voorwaarden, zet dan een vinkje bij Algemene Voorwaarden. Alleen dan geldt de koopovereenkomst.

Wij wensen je veel plezier met je aankoop! Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op! 

Contact

Bezettingslaan 112
9728 EL Groningen
 info@goudmethout.nl
 050 2340 500
Kvk: 69189099
Btw nr: NL206990066B01

Keurmerk